Ford F-150 va fi vândut și în România. Care este prețul

0
96

Ford F-150, cel mai vândut automobil în Statele Unite ale Americii va fi disponibil și în România. Țara noastră este este cea de-a cincea din Europa de unde clienții vor putea cumpăra celebrul pick-up american. Prețurile au fost date publicității.

Cât costă Ford F-150 în România

Ford F-150 va fi disponibil și pentru clienții din România, care devine astfel a cincea țară din Europa, după Germania, Olanda, Suedia și Estonia, unde acest pick-up american va fi comercializat. Mașina nu va ajunge în Europa importată de firma Ford, ci de către un dealer, care va oferi și garanție și servicii de mentenanță.

Prețul de pornire este 65.500 de euro, sumă la care se adaugă TVA. Vor fi disponibile în total patru versiuni ale camionetei.

XLT este cea mai accesibilă dintre acestea și este echipată cu un motor V8 de 5,0 litri, același motor prezent și pe Mustang. Următoarea versiune în gamă este Lariat, care utilizează același motor V8 de 406 CP și 555 Nm. Ford F-150 Lariat va avea un preț de 72.500 de euro plus TVA în România.

Citește și: Ford F-150 Police Responder

Care este cel mai scump Ford F-150

Primele două versiuni sunt orientate spre transport și tractare de mărfuri, în timp ce celelalte două niveluri de echipare se adresează mai mult clienților interesați de un stil de viață activ.

Echiparea Limited, cea mai luxoasă și confortabilă, va avea un preț de 95.500 de euro plus TVA. F-150 Limited va fi ușor de recunoscut datorită detaliilor cromate, jantelor de 22 de inch și interiorului premium. Această versiune va fi echipată cu motorizarea V6 PowerBoost Hybrid de 3,5 litri, cu 436 CP și 773 Nm cuplu maxim, cuplată la o transmisie automată cu 10 trepte.

Vârful gamei F-150 va fi, cel puțin în România, versiunea Raptor. Aceasta va fi destinată entuziaștilor de off-road, fiind dotată cu amortizoare Fox speciale, anvelope all-terrain și cel mai puternic motor. Raptor va utiliza un motor V6 turbo de 3,5 litri, care va dezvolta 456 CP și 692 Nm cuplu maxim. În Statele Unite, există și varianta Raptor R, echipată cu un motor V8 de 5,2 litri, supraalimentat cu un compresor mecanic, care produce peste 700 CP.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = zero