Hyundai Santa Fe 2024: prețurile din România

0
190

Hyundai Santa Fe 2024 a fost prezentat anul trecut în România, iar acum știm și care sunt prețurile oficiale pentru piața noastră.

Cât costă Hyundai Santa Fe 2024 în România. Prețul începe de la 52.995 de euro

Așa cum spuneam, modelul Hyundai Santa Fe a fost prezentat în vara anului trecut. Este vorba despre a cincea generație a celebrului SUV. Iar acum știm și care sunt prețurile și specificațiile pentru cele două variante ce vor fi comercializate. O atenție deosebită a fost acordată interiorului, cu scopul de a maximiza spațiul, iar în acest sens a fost abordat cu linii mai clare și suprafețe mai verticale.

Mașina are un ampatament mai lung, de 2.815 mm, pentru a oferi mai mult spațiu în cabină. Dimensiunile noului model sunt 4.830 mm lungime, 1.900 mm lățime și 1.720 mm înălțime. În plus, avem și un hayon cu deschidere generoasă, care dezvăluie un portbagaj spațios, cu un volum de 725 de litri, cu 91 de litri mai mare decât cel de la generația anterioară.

În România, Hyundai Santa Fe va fi disponibil în două niveluri de echipare și două opțiuni de motorizare. Prețul de pornire pentru nivelul de echipare Luxury este de 52.995 de euro, oferind un motor hibrid de 1,6 litri și 215 CP. La această mașină găsim faruri full LED, jante din aliaj de 20 de inch, hayon cu acționare electrică, instrumentar de bord digital de 12,3 inch și head-up display, precum și scaune față și banchetă încălzite. Pachetul Calligraphy aduce în plus ornamente exterioare de culoare închisă și piele Nappa la interior, cu un preț de 54.740 de euro.

La modelul plug-in hybrid, costurile sunt mai mari. Astfel, în echiparea Luxury, Santa Fe PHEV are un preț de 55.930 de euro, în timp ce versiunea de top Calligraphy ajunge la 57.715 euro. Motorizarea PHEV de 1,6 litri dezvoltă 252 CP. Toate motorizările dispun de tracțiune integrală și transmisie automată cu 6 trepte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei − 2 =