Land Rover Defender: motorizare diesel mai puternică

0
104

Într-o lume în care sunt la mare căutare motoarele electrice, Land Rover nu abandonează propulsorul diesel. Iar noul SUV Defender este dotat cu unul care are o putere crescută. O veste ce nu poate decât să-i bucure pe fanii acestei mărci. Unii dintre ei foarte conservatori.

Land Rover Defender într-o nouă prezentare

Land Rover a făcut publice mai multe actualizări pentru celebrul său SUV, Defender. Producătorul a decis să introducă pachete noi de dotări și un motor diesel cu o putere crescută. Specialiștii au remarcat faptul că în centrul acestor actualizări stau simplificarea gamei de produse și adăugarea de caracteristici de confort inovatoare. De asemenea, Defender primește acum un motor diesel nou, mai puternic.

Lansat inițial în 2019, noul Land Rover Defender a înregistrat un succes rapid pe piață, datorită combinației sale remarcabile între performanțele off-road tradiționale și nivelul superior de confort. Deși nu este vorba despre un facelift clasic, lista de actualizări este destul de amplă.

Motor mai puternic

Unul dintre cele mai semnificative upgrade-uri constă în introducerea motorului diesel D350, care înlocuiește versiunea anterioară, D300. Acesta are șase cilindri în linie și tehnologie mild-hybrid. Din această combinați se naște o putere de 350 CP și un cuplu de 700 Nm. Aceste îmbunătățiri ar trebui să ofere o performanță îmbunătățită în situațiile de depășire și o putere suplimentară pentru tracțiune.

Gama de echipări a fost simplificată. Astfel, Defender-ul este disponibil acum în cinci niveluri de echipare: S, X-Dynamic SE, X-Dynamic HSE, X și V8, pentru toate cele trei variante de caroserie: 90, 110 și 130.

Aspectul exterior rămâne neschimbat, actualizările concentrându-se mai mult pe interior. Cu toate acestea, Land Rover va oferi o ediție specială numită Defender 110 Sedona Edition, inspirată de peisajul deșertic din Arizona. Această ediție include vopsea Roșu Sedona, jante de 22 de inch din aliaj finisate cu negru lucios și alte ornamente negre lucioase aplicate pe caroserie.

Land Rover introduce și pachete noi de siguranță și sisteme de asistență pentru șofer, precum Off-Road, Advanced Off-Road, Dynamic Handling, Air Suspension și Driver Assist.

Sursa Foto: Land Rover

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt × 8 =