McLaren Artura Spider – Debut la Monaco

0
151

McLaren Artura Spider, modelul hibrid de înaltă performanță, și-a făcut debutul dinamic la Marele Premiu de la Monaco din weekend-ul trecut. Spectatorii aflați la eveniment au fost plăcut surprinși pentru că la volanul mașinii s-a aflat Prințul Albert al II-lea de Monaco. Împreună cu Prințul moștenitor Jacques, cei doi au efectuat turul de deschidere al Marelui premiu de F1 de la Monaco câștigat de pilotul monegasc Charles Leclerc de la Ferrari.

Noul Artura Spider s-a lansat cu îmbunătățiri semnificative ale puterii, performanței și implicării șoferului care se combină cu plăcerile senzoriale ale condusului într-un mediu deschis adăugând o nouă dimensiune remarcabilă modelului Artura. Îmbunătățirile proiectate pentru Spider au fost, de asemenea, încorporate în coupe-ul Artura, un nou model introdus simultan.

Pe lângă debutul dinamic al lui Artura Spider la Marele Premiu de la Monaco, modelul McLaren Senna Semper, recent dezvăluit, a fost prezentat la rândul său publicului. Creat în paralel cu un model unic personalizat pentru mașinile MCL38 de Formula 1 care au concurat în acest weekend, modelul Senna Semper a fost pictat manual pe un McLaren Senna de serie și expus la retailerul McLaren din Monaco în weekend.

„Suntem onorați să avem pe Alteța Sa Prințul Albert al II-lea de Monaco și Prințul ereditar Jacques la inaugurarea Marelui Premiu al principatului Monaco 2024 la volanul lui McLaren Artura Spider. Circuitul de la Monaco deține un loc prețuit în moștenirea McLaren, care se întinde pe peste șase decenii. Artura Spider încapsulează zeci de ani de învățare din cursele și inovația auto pe care suntem încântați să le împărtășim cu clienții și fanii noștri” a declarat cu această ocazie Michael Leiters, director executiv McLaren Automotive Ltd.

Vă recomandăm și: 

McLaren aduce un tribut special pilotului Ayrton Senna

McLaren Artura Spider – Experiențe în aer liber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − 1 =