Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie îmbunătățită

0
64

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul EQS facelift. Nava amiral a flotei de modele electrice a primit un refresh optic prin adăugarea unei grile noi, dar și o baterie mai mare pentru o autonomie îmbunătățită.

Cel mai mare și luxos model electric din gama Mercedes-Benz a primit un facelift și îmbunătățiri tehnice. După faceliftul aplicat, Mercedes-Benz EQS are o grilă nouă, similară cu cea utilizată de modelul S-Klasse. Grila este integrată între cele două blocuri optice și linia LED ce unește farurile. EQS primește și celebrul ornament de capotă: steaua Mercedes. Spoilerul față a fost și el redesenat.

Baterie mai mare

Mai important, noul Mercedes EQS are acum o baterie mai mare, capacitatea crescând de la 108,4 kWh la 118 kWh. Autonomia a fost astfel îmbunătățită cu 82 km. Oficial un EQS 450 4Matic are acum o autonomie de 799 km, iar varianta EQS 450+ poate parcurge 822 kilometri. Modelul este echipat în standard acum cu pompă de căldură, iar capacitatea de remorcare a crescut de la 750 la 1700 kilograme.

O serie de modificări au fost operate și la interior. Confortul pasagerilor ce călătoresc pe bancheta din spate a fost îmbunătățit. Cu pachetul Rear Comfort Package Plus, EQS primește scaune executive cu suport pentru picioare pentru pasagerii din spate. Pachetul mai include zone cu încălzire pentru gât și umeri.

Confort sporit

A mai fost adăugat un nou sistem de asistență pentru schimbarea automată a benzii de rulare pe autostradă. Automatic Lane Change funcționează între 80 și 140 km/oră și poate schimba banda de rulare automat, fără intervenția celui de la volan.

Noul Mercedes-Benz EQS facelift este disponibil și în ediția specială Manufaktur Selection ce include o nuanță de vopsea metalizată neagră și jante cu design AMG de 21 inchi.

Varianta cu facelift pentru modelul electric EQS va putea fi comandată începând cu data de 25 aprilie.

Vă recomandăm și:

Mercedes-Benz EQS: Lux ecologic

Mercedes-Benz SL: Sânge albastru

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


7 × = treizeci cinci