Rolls-Royce Cullinan: luxosul SUV britanic primește un facelift

0
143

Britanicii de la Rolls-Royce au efectuat un facelift pentru luxosul SUV numit Cullinan. Modelul primește acum o parte frontală redesenată și jante de 23 inci.

Au trecut deja patru ani de la lansarea modelului Rolls-Royce Cullinan, primul SUV din istoria mărcii britanice specializată în automobile de lux. Mutarea britanicilor către segmentul SUV a fost inspirată, Rolls-Royce Cullinan fiind astăzi cel mai bine vândut model din gamă. Pentru a păstra modelul atractiv, RR a operat acum un facelift pentru modelul Cullinan.

Facelift

Numit oficial Rolls-Royce Cullinan Series II, acesta aduce o parte frontală complet revizuită. Blocurile optice sunt acum mai subțiri, iar luminile de zi LED au formă nouă înconjurând farurile și coborând spre spoiler. Grila clasică RR pentru radiator este la fel de impozantă și poate fi acum iluminată pe timp de noapte. Designul spoilerului față a fost și el revizuit.

Clienții pot opta acum și pentru jante cu diametrul de 23 inchi, iar în gama de culori oferite pentru Cullinan avem acum și nuanța Emperador Truffle. Varianta Black Badge este și ea disponibilă pentru noul Rolls-Royce Cullinan facelift. Aceasta se remarcă printr-o serie de elemente specifice negre: emblematica statuetă Spirit of Ecstasy sau grila radiatorului.

Interior

La interior nu au fost aplicate multe schimbări. Există modificări subtile la nivel de tapițerii sau ornamente, dar și o serie de upgradeuri pentru sistemele multimedia.

Instalarea conectivității la internet permite clienților să se bucure de o conexiune Wi-Fi hot spot și de streaming independent pentru fiecare ecran. Pentru prima dată în Cullinan, căștile Bluetooth de orice tip pot fi asociate cu sistemul de infotainment de pe bancheta din spate, sau clienții se pot bucura de excepționalul sistem audio cu 18 difuzoare al mărcii, care beneficiază de cea mai recentă generație de amplificator pe 18 canale de 1400 W. Cullinan Seria II păstrează arhitectura pentru incintele acustice, în care cavitățile din secțiunile pragurilor de aluminiu ale automobilului sunt folosite drept camere de rezonanță pentru difuzoarele de joasă frecvență, transformând efectiv întregul automobil într-un subwoofer.

Motorizare

La nivel de motorizare, britanicii nu au schimbat nimic. Sub lunga capotă avem clasicul propulsor RR V12 de 6.75 litri ce oferă 600 CP și 900 Nm pentru varianta Cullinan Black Badge sau 571 CP și 850 Nm în varianta standard.

Vă recomandăm și:

Rolls Royce Boat Tail: Ultra-exclusiv

Rolls-Royce Arcadia Droptail: exemplar custom unicat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 − = cinci