Noul concept Genesis G80 EV Magma

0
61
Noul concept Genesis G80 EV Magma. Sursa Foto Genesis

Ceea ce atrage atenția imediat este culoarea specială! Un albastru „aprins” care simbolizează partea cea mai fierbinte a unei flăcări. Genesis a prezentat oficial noul concept G80 EV Magma.

Noul concept Genesis G80 EV Magma: design agresiv și o culoare greu de ignorat

Genesis a dezvăluit la Salonul Auto de la Beijing noul concept G80 EV Magma, o variantă modificată a elegantei berline de clasă executive. Ce are nou? Modificări la nivelul caroseriei, o nuanță de vopsea specială și o suspensie revoluționară.

Un proiect sută la sută al producătorului sud-coreean de mașini de lux, gândit de angajații noii divizii de performanță, conform genesis.com.

Exteriorul conceptului are un design mult mai agresiv în comparație cu versiunea de serie a berlinei de clasă executive. Avem, așadar, o parte frontală nouă cu o grilă mai mare și prize de aer extinse. În plus aici găsim și aripi evazate noi, un eleron proeminent în partea din spate și un difuzor aerodinamic integrat sub bara de protecție din spate.

Noul concept Genesis G80 EV Magma va fi produs în serie?

Interiorul impresionează cu tapițerie din alcantara combinată cu piele, completată de ornamente decorative din fibră de carbon.

Genesis a dezvăluit că acest concept beneficiază de o suspensie nouă avansată, dar oficialii companiei nu au oferit mai multe detalii în legătură cu acest aspect. Nu s-a aflat nici informația dacă noul concept Genesis G80 EV Magma va deveni un model de serie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


noua − = 1