Noul Morgan Plus Four: preț și caracteristici

0
148
Morgan Plus Four. Sursa Foto: Morgan Motor Company

Morgan Plus Four este un model lansat în anul 2020, dar care își are „rădăcinile” acum aproape 70 de ani. În toată această perioadă modificările au fost minime. Și noul model se înscrie în această linie.

Compania britanică Morgan a dezvăluit o versiune actualizată pentru modelul Plus Four, îmbunătățind atât aspectul exterior, cât și performanțele

Noul model Morgan Plus Four primește un design ușor revizuit, menținând totuși esența sa clasică și distinctivă. Farurile au fost ajustate, devenind mai mari și integrând pentru prima dată luminile de semnalizare. Este vorba de o soluție care a înlocuit „luminile separate” folosite anterior. De asemenea, stopurile au suferit modificări similare, oferind acum o integrare fluidă a luminilor de semnalizare.

Aceste mici îmbunătățiri contribuie la un aspect mai simplificat al lui Morgan Plus Four. În plus, în partea frontală, roadster-ul britanic primește un spoiler nou, iar în partea din spate se remarcă un difuzor care beneficiază de un suport diferit pentru numărul de înmatriculare. Emblemele noi și oglinzile din aluminiu completează revizuirea estetică a exteriorului.

În interior, actualizările sunt mai discrete, inclusiv un display LCD nou, un sistem audio îmbunătățit Sennheiser, iluminare nouă și o formă nouă pentru cheia mașinii.

Ce preț are Morgan Plus Four

Sub capotă, Morgan Plus Four rămâne fidel motorului BMW de 2.0 litri bi-turbo cu patru cilindri, care furnizează 259 de cai putere și un cuplu de 350 Nm. Acest motor poate fi cuplat la o cutie manuală cu șase trepte sau la o cutie automată cu opt trepte. Există și o variantă cu un cuplu mai mare, care oferă tot 259 de cai putere, dar cu un cuplu crescut la 400 Nm. Aceste caracteristici permit o accelerare de la 0 la 100 de km/h în 4.8 secunde și o viteză maximă de 240 de km/h.

Noul Morgan Plus Four vine și cu o suspensie revizuită, dotată cu arcuri și amortizoare noi. Clienții pot opta, opțional, pentru pachetul Dynamic Handling Pack, care include o bară spate anti-ruliu și arcuri cu amortizare reglabilă.

Prețul de pornire pentru noua versiune actualizată a lui Morgan Plus Four în Marea Britanie este de 62.500 de lire sterline, iar producția va începe în luna mai.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


1 × trei =