Registrul Auto Român, prezent la conferința High Performance Engineering Solutions 2024

0
101

Evenimentul are în centrul atenției cele mai avansate tehnologii digitale utilizate în întreg procesul de dezvoltare – producție, inclusiv IoT, realitate virtuală și augmentată.

Celor 250 de specialiști, care provin în cea mai mare parte din domeniul auto, colegii de la Departamentul Încercări le prezintă modul nostru de lucru pentru verificarea conformității vehiculelor folosind simularea virtuală, utilizată în testele de siguranță pasivă și activă.
Salutăm inițiativa organizatorilor și implicarea tuturor partenerilor în susținerea dezvoltării sistemelor pentru îmbunătățirea siguranței rutiere!
Articolul precedentRenault Captur facelift: un nou look pentru crossoverul francez
Articolul următorRobo-mobilitatea
Avatar
Revista Auto Test este o publicaţie lunară de specialitate editată de Registrul Auto Român și se află în cel de-al 28-lea an de apariţie. Auto Test s-a impus drept o revistă profesionistă în peisajul presei auto din România şi se bucură de o bună reputaţie printre advertiseri, importatori de automobile şi cititori. Articolele profesionist realizate tratează prezentări şi teste de automobile, cele mai recente evenimente şi tehnologii din domeniu, subiecte de istorie auto şi de divertisment, studii de cercetare socio-psihologică, informaţii referitoare la serviciile şi reglementările adoptate de RAR, informaţii practice pentru automobilişti. Auto Test beneficiază de un conţinut diversificat şi de grafică permanent actualizată, menite să ţină pasul cu tendinţele moderne ale publicisticii şi cu exigenţele cititorilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 2 = unu