Rolls-Royce, Bentley sau Hongqi Guoya?

0
204
Hongqi Guoya. Sursa FOTO prnewswire.com

Producătorul auto chinez Hongqi a lansat noul sedan de lux care împrumută vârtos de la mult mai celebrele Rolls-Royce, Bentley și Cadillac. Mașina a fost prezentată la Salonul Auto de la Beijing.

Hongqi Guoya, o limuzină de lux destinată pieței chineze

Hongqi Guoya va fi comercializat sub noul brand Golden Sunflower al companiei, conform informațiilor de la Carscoops. Cel mai mult atrage atenția grila cromată masivă deasupra căreia găsim un ornament care ne amintește de Spirit of Ecstasy, specific modelelor Rolls-Royce. De altfel specialiștii în design au găsit destule elemente care seamănă foarte mult cu cele folosite pe Rolls-Royce, Bentley și Cadillac.

Și poate chiar de la Mercedes Benz, de vreme ce farurile dispun de o tehnologie capabilă să afișeze simboluri pe asfalt, asemănătoare sistemului regăsit pe modelele de vârf ale producătorului german.

Hongqi Guoya măsoară 5.353 mm în lungime, 1.998 mm în lățime și 1.511 mm înălțime, cu un ampatament uriaș de 3.260 mm și se încadrează de minune în scenariul unei limuzine de lux. Care este destinată pieței din China!

Interiorul său este amenajat cu rafinament, iar cabina este dotată cu un ecran generos pentru sistemul de infotainment, un grup de instrumente digital și un ceas analogic mic poziționat în partea superioară a planșei de bord.

Modelul Hongqi Guoya va fi disponibil cu configurații de patru sau cinci locuri, iar printre dotările standard se numără masajul în scaune, iluminarea ambientală și un head-up display avansat.

Hongqi Guoya are două variante de motorizare

În ceea ce privește motoarele avem două sisteme de propulsie, ambele hibride. Varianta de bază este un hibrid turbo de 3,0 litri cu o putere combinată de 394 CP, cuplat cu o transmisie automată cu opt trepte. A doua opțiune este un hibrid V8 turbo de 4,0 litri cu 489 CP și aceeași transmisie automată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


9 − = sase