Seat Leon primește motorizare PHEV și un facelift discret

0
115

Seat a operat o serie de îmbunătățiri pentru modelul său de clasă compactă Leon. Două motorizări noi, inclusiv un plug-in hybrid și o serie de upgrade-uri pentru interior.

Seat a împrospătat modelul compact Leon, actuala generație fiind în oferta constructorului spaniol din 2020. Acest facelift pregătește modelul pentru a doua parte a vieții sale comerciale.

Spaniolii au adus o serie de modificări în gama de propulsoare oferite pentru Seat Leon. Motorul de bază de 1.0 litru a fost eliminat din ofertă, fiind înlocuit de un propulsor TSI de 1.5 litri ce oferă 115 CP și 220 Nm în asociere cu o transmisie manuală cu șase trepte.

Motorizare PHEV nouă

Mai important, în ofertă există acum o motorizare PHEV ce combină propulsorul 1.5 TSI cu un motor electric și o baterie de 19,7 kWh. Puterea totală este de 204 CP, iar autonomia în mod electric este de 100 kilometri. Bateria poate fi încărcată cu 11 kW la stații AC sau cu până la 50 kW la stații DC. Noua motorizare PHEV înlocuiește sistemul anterior ce utiliza un propulsor 1.4 TSI.

Interior îmbunătățit

Pe lista de upgrade-uri mai apar blocuri optice Matrix LED, dar și un interior cu instrumentar de bord complet digital cu un display de 10.25 inchi. Pe consola centrală ecranul standard are o diagonală de 10.4 inchi (față de 8.25 inchi cât avea anterior), iar opțional se poate alege și un ecran de 12.9 inchi). Seat Leon primește o zonă de încărcare prin inducție, pentru telefoanele mobile, cu o putere de 15W și funcție de răcire.

Producția modelului Seat Leon facelift începe chiar din luna mai la uzina mărcii din Martorell, Spania.

Vă recomandăm și:

Seat Leon: La puterea a patra

Seat pregătește o mașină electrică al cărui preț nu va trece de 20.000 de euro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 5 = noua