Subaru Legacy: final de poveste

0
93

Subaru a oficializat decizia de a întrerupe producția modelului Legacy. Berlina de clasă medie a constructorului japonez este comercializată în prezent exclusiv pe piața nord-americană.

Subaru Legacy nu se va mai produce după anul 2025

Legacy, modelul de clasă medie al Subaru, va fi retras oficial din producție după 2025, după cum informează motortrend.com. În prezent, acesta este disponibil doar pe piața din America de Nord, dar în trecut a fost comercializat și în alte regiuni ale lumii, inclusiv în Europa. Prin această „retragere”, reprezentații companiei își asumă un mare eșec, pentru că modelul a fost conceput pentru a se lupta, în special, cu firmele germane, care oferă produse din clasa premium.

Lansată inițial în 1989, Legacy se află acum la a șaptea generație, introdusă în 2019. În Europa, Legacy a fost prezent până în 2014, când a fost înlocuit de modelul Levorg. Odată cu debutul generației actuale a lui Legacy, modelul a fost scos și de pe piața autohtonă din Japonia, pentru a face loc pentru Levorg.

În prezent, Subaru Legacy este echipat cu un motor de 2.5 litri și 182 de cai putere, precum și cu un motor turbo de 2.4 litri ce livrează 260 de cai putere. Ambele motoare sunt pe benzină și au configurație boxer.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× trei = 24