Tesla Model 3 Performance va avea motor de 500 de cai putere

0
50

Tesla investește serios în propulsoare din ce în ce mai performante. Inginerii companiei americane au dezvoltat o strategie specială pentru Tesla Model 3 Performance care va oferi peste 500 de cai putere.

Tesla Model 3 Performance va dezvolta peste 500 de cai putere și va fi cea mai puternică versiune a lui Model 3 produsă vreodată

Aceste informații au fost dezvăluite din greșeală de filiala din Marea Britanie a mărcii americane. Așa au apărut în presă informații tehnice importante despre viitorul Model 3 Performance, versiunea de performanță a modelului electric, conform motor 1.

Noua versiune primește modificări la șasiu și suspensie pentru un comportament mai dinamic. Jurnaliștii au mai aflat și că pedalele se vor simți diferit, iar controlul temperaturii frânelor va fi revizuit. Noua Tesla Model 3 Performance va primi și jante noi, mai ușoare.

Ca design, noua versiune de performanță va primi bare de protecție noi, un difuzor aero nou și un eleron din fibră de carbon. În habitaclu vor fi prezente scaune cu un aspect nou și cu suport lateral îmbunătățit, precum și ornamente decorative din fibră de carbon.

Deocamdată, Tesla nu a anunțat când va fi lansată noua versiune de performanță a lui Model 3, dar câțiva dintre fani sunt convinși că au văzut deja mașina pe străzi, în teste.

Sursa Foto: https://www.carscoops.com/

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 3 = trei