Toyota Hilux electric va intra în producție

0
106
Sursa Foto: Toyota

Veste excelentă pentru fanii celebrei camionete Toyota Hilux. Oficialii companiei japoneze au confirmat că va începe curând producția unei versiuni electrice.

Toyota Hilux electric va intra în producție în anul 2025. Modelul va fi fabricat în Thailanda

Povestea a început încă de acum doi ani când oficialii mărcii Toyota au prezentat prototipul Hilux Revo BEV, o variantă electrică a binecunoscutei camionete. Mașina a avut „priză la public”, iar acum va intra oficial în producție. Iar operațiunea va începe la finalul anului 2025.

Informația a fost confirmată, pentru Reuters, de un oficial al mărcii nipone. Noua variantă electrică a modelului Hilux va fi fabricată în Thailanda. Tot în această țară este produs și principalul rival al lui Hilux electric, și anume Isuzu D-Max electric. Toyota intenționează să exporte noua versiune electrică a camionetei pe diverse piețe internaționale, dar nu este clar dacă aceasta va ajunge și în Europa.

Toyota nu a oferit detalii tehnice despre noul model. Totuși, prototipul prezentat în 2022 promitea o autonomie de aproximativ două sute de kilometri, dar sunt șanse mari ca versiunea de serie să ofere, totuși, o autonomie mai mare.

Sursa FOTO: pressroom.toyota.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ 4 = unsprezece