Morgan Midsummer: roadster în ediție limitată

0
249

Creat de Morgan în asociere cu Pininfarina, roadsterul Midsummer va fi creat într-o ediție ultra limitată de doar 50 de exemplare. Toate au fost deja vândute.

Exclusivul Morgan Midsummer are la bază platforma modelului Plus Six, dar utilizează o caroserie specială creată în colaborare de către echipele de design Morgan și Pininfarina. Caroseria este fabricată manual din aluminiu, iar consola centrală, planșa de bord și fețele de portieră sunt realizate din lemn.

Sunt necesare 250 de ore pentru a produce un singur exemplar al caroseriei.

50 de exemplare

Cele două companii spun că acest model celebrează 200 de ani de experiență combinată în domeniul construcției de caroserii. Numele modelului este inspirat de Midsummer Hill, un deal din zona uzinei Morgan din Pickersleigh Road, locul unde marca britanică își construiește manual automobilele încă din 1914.

În mod obișnuit, vehiculele proiectate de Pininfarina vor purta logo-ul „Design by Pininfarina”. Datorită naturii unice a modelului Midsummer și a abordării colaborative care a contribuit la existența sa, Pininfarina a ales să afișeze marca ‘Fuoriserie’ pe caroseria roadsterului Morgan.

Producția roadsterului Morgan Midsummer este limitată la 50 de exemplare, toate fiind deja vândute. Prețul unui exemplar este de aproximativ 200.000 lire sterline.

Motorizarea folosită pentru exclusivul model este de origine BMW. Propulsorul are 3.0 litri și șase cilindri în linie furnizând 335 CP. Puterea este transmisă către puntea spate prin intermediul unei cutii automate cu 8 trepte.

Vă recomandăm și:

Noul Morgan Plus Four: preț și caracteristici

Morgan Super 3: O roată lipsă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


sapte × = 28