Volkswagen Golf și cele două motorizări PHEV

0
146

Volkswagen le propune fanilor mărcii un model Golf echipat cu două noi motorizări plug-in hybrid (PHEV). Modelul de top, Golf GTE, oferă o putere impresionantă de 272 CP și este mai forțos decât noul GTI.

Volkswagen Golf: detalii tehnice și performanțe

Noul Volkswagen Golf 8 facelift include două variante plug-in hybrid: eHybrid și GTE, care pot genera până la 272 CP și oferă o autonomie pur electrică de până la 143 de kilometri.

Ambele versiuni sunt echipate cu un sistem de propulsie plug-in hybrid de a doua generație, bazat pe un motor pe benzină de 1,5 litri și cuplat la o transmisie automată DSG cu șase trepte. Versiunea eHybrid dezvoltă 204 CP, iar noul Golf GTE ajunge la 272 CP.

Ambele modele sunt dotate cu o baterie de 19,7 kWh, aproape dublu față de capacitatea anterioară, care poate fi încărcată cu până la 50 kW DC și 11 kW AC. Golf eHybrid poate parcurge până la 143 de kilometri în modul electric, în timp ce Golf GTE are o autonomie combinată de până la 1.000 de kilometri cu bateria și rezervorul de combustibil pline.

Golf GTE vs. Golf GTI

Golf GTE oferă 272 CP și depășește, ca putere, noul Golf GTI, care este echipat cu un motor de 2,0 litri ce produce 265 CP. Exteriorul noului Golf GTE este similar cu cel al GTI, dar are accente albastre în loc de cele roșii, atât la exterior, cât și la interior, conform site-ului oficial

Interior și Confort

Golf GTE oferă scaune sport, un volan sport îmbrăcat în piele și ornamente albastre pentru a se asorta cu designul exterior. Golf eHybrid, pe de altă parte, este dotat cu scaune Comfort, îmbrăcate în ArtVelours. Ambele versiuni vin standard cu un instrumentar de bord digital și un display central de 12,9 inch pentru sistemul de infotainment.

Cele două versiuni pot fi deja comandate în Germania, cu prețuri de la 44.240 de euro pentru Golf eHybrid și de la 46.745 de euro pentru Golf GTE.

Sursa FOTO: Volkswagen

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 6 = zero