TWR Supercat: o reinterpretare spectaculoasă a lui Jaguar XJS

0
53

Jaguar XJS renăște într-un mod spectaculos, sub forma unui supercar cu peste 600 de cai putere. TWR Supercat va fi produs într-o serie limitată de 88 de exemplare, în amintirea unui succes foarte important.

TWR Supercat, un bolid echipat cu un motor V12 și o cutie de viteze manuală cu șase trepte

Firma de inginerie britanică TWR Performance a realizat o reinterpretare a modelului Jaguar XJS, numită Supercat. Mașina este dotată cu un motor de șase sute de cai putere, caroserie din fibră de carbon și promite o experiență de conducere de excepție. Supercat este redesenată într-un mod agresiv, dar păstrează trăsăturile distincte ale modelului original. Și în plus, aduce un plus de agilitate și putere.

TWR Supercat costă de 225.000 de lire sterline

Sub capota ventilată se află un motor V12 supraalimentat, care produce „mai mult de 600 de cai putere”, ceea ce înseamnă un plus față de versiunea originală a XJS-ului. Vor fi construit doar 88 de modele Supercat. Este un număr special ales în amintirea primului succes TWR la Le Mans, obținut în anuul 1988. Prețul de pornire este de 225.000 de lire sterline, iar livrările vor începe la finalul anului.

Acest proiect a început acum doi ani și a fost realizat de un grup impresionant de foști ingineri din cadrul unor companii precum McLaren, Ferrari și Porsche, alături de alții din echipele Williams, Mercedes și Renault F1. Așa că Supercat are toate ingredientele de a fi o combinație perfectă între tehnologie avansată și pasiunea pentru performanță.

Sursa Foto: twrperformance.co.uk

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ noua = 12