Volkswagen T-Roc, ultimul model cu motor termic al producătorului german

0
148

Volkswagen T-Roc va intra în istoria automobilismului. Jurnaliștii de specialitate de la o celebră publicație britanică au aflat că va fi ultimul model cu motoare termice produs de celebrul producător german. Mașina va putea fi achiziționată din anul 2026.

Volkswagen T-Roc, mașina care va intra în istorie

Volkswagen T-Roc se prefigurează a fi ultimul model echipat cu motoare termice pe care VW îl va lansa pe piață. Cel puțin așa susțin jurnaliștii, extrem de bine informați, de la publicația britanică Autocar, care au studiat problema și au adunat o mulțime de informații în acest sens. Noul Volkswagen T-Roc va fi prezentat oficial în anul 2026.

Sursa citată a publicat câteva fotografii „spion” cu noul model ce urmează să fie lansat în următorii doi ani. Din aceste imagini, se poate observa că mașina are un design asemănător cu cel al noii generații Tiguan, folosind o nouă grilă și faruri LED mai subțiri.

Partea din spate de la Volkswagen T-Roc va primi stopuri redesenate, care seamănă destul de mult cu cele pe care le-am văzut pe Volkswagen Golf 8 facelift, iar hayonul a fost și el redesenat, fiind mai plonjat decât anterior.

Noul Volkswagen T-Roc va fi construit pe platforma MQB Evo a grupului și se presupune că ar putea fi dotat cu un sistem de propulsie hibrid cu încărcare la priză. Astfel, ne putem aștepta ca viitorul T-Roc să aibă o gamă de motoare similară cu cea întâlnită pe noile modele Volkswagen Golf, Passat și Tiguan, dar și pe alte produse ale grupului, precum Skoda Superb sau Kodiaq.

La fel ca aceste modele deja lansate, viitorul crossover compact ar putea fi echipat și cu noul motor de 1,5 litri cu tehnologie mild-hybrid.

La această oră nu se știu mai multe detalii privind alte dotări și nu există încă fixat nici măcar un orizont de preț.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


trei + 8 =