Porsche Macan în universul Overwatch

0
133

Devenit un clasic în jocurile de curse de mașini, Porsche își extinde portofoliul trecând dincolo de genul sporturi cu motor. Actuala abordare se numește Overwatch 2, unul dintre cele mai populare jocuri din lume multiplayer first-person shooter.

Care-i poanta?

Porsche și dezvoltatorul de jocuri Blizzard Entertainment au decis că o nouă colaborare este tocmai bună pentru jocul lor de succes Overwatch 2. Din această primăvară fanii jocului vor putea folosi skin-uri speciale inspirate de mașinile Porsche, inclusiv noul Macan complet electric, pentru două dintre cele mai populare personaje ale lor. Și dacă nu se știe, Overwatch 2 este oferit gratuit pentru PC, Xbox, PlayStation și Nintendo Switch.

În această colaborare scopul constructorului de la Zuffenhausen este să introducă designul elegant al mărcii Porsche într-un mod neașteptat și distractiv. „Tânăra și diversa comunitate Overwatch 2 este foarte interesantă pentru noi ca marcă”, spune Deniz Keskin, șeful departamentului de management al mărcii și partene­ri­a­te la Porsche AG. „Overwatch 2 oferă o poveste de fundal sofisticată, iar jucătorii se pot identi­fica cu ușurință cu personajele. Acestea au fost elemente de bază importante pentru noi pentru a crea o colaborare de brand cu Blizzard și să spună o poveste inspirată de noul Macan complet electric.”

Mech și Porsche Macan

Un Mech este o dronă adaptată pilotării individuale umane care se comportă ca un veritabil robot de luptă construit în jurul pilotului. Altfel spus un soi de armă robot condusă din interior de un jucător. Poate că cei care au văzut filmul Pacific Rim să fie mai obișnuiți cu ideea, doar că acum robo-dronele sunt mult mai mici.

Când colaborarea se va materializa, în joc vor exista numeroase produse „cosme­ti­ce” pe care jucătorii pot să le colecteze, inclusiv două „skin”-uri inspirate de Porsche. Primul skin care va fi dezvăluit este pentru personajul preferat al fanilor, D.Va. Un jucător profesionist își va pilota Mech-ul asemănător unui robot. Noul său aspect încorporează numeroase elemente de design direct de la Porsche Macan electric, cum ar fi motivul luminos al spatelui caracteristic mașinii și luminile de zi cu patru linii ale mărcii. O statuie Mech în mărime naturală va fi expusă de-a lungul anului la toate evenimentele de profil, începând cu South by Southwest, aflat deja în desfășurare.

„Filosofia de design Porsche se îmbină minunat cu modul în care abordăm design-urile eroilor noștri în Overwatch 2”, explică Tina Wei, artist concept al echipei Overwatch. „Mech-ul lui D.Va a fost proiectat să optimizeze funcția, pe lângă frumusețea vizuală, care se potrivește într-o lume futuristă, care vorbește în mod natural despre stilul vizual și designul Porsche.”

Despre jocul Overwatch 2

O viziune „optimistă” asupra Pământului din viitorul apropiat, Overwatch 2 dezvăluie o lume pentru care merită să lupți, în care super-soldații, oamenii de știință, cyborgii și „omnicii” (roboți cu AI) își dispută controlul obiectivelor inspirate din lumea reală de pe tot globul. Jocul prezintă 39 de eroi unici care luptă pe o varietate de hărți și au misiuni unde jucătorii trebuie să conlucreze și să se adapteze la situații unice.

Vă recomandăm și: 

Porsche Macan: a doua generație este integral electrică

Noul Porsche Panamera este mașina oficială la turneul de tenis Transylvania Open

Porsche Macan electric, ultimele teste înainte de lansarea din 25 ianuarie

TEST: Porsche Taycan 4S – Blitzkrieg

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


opt − = 0