Audi A3 facelift: update pentru modelul premium compact

0
73

Audi a prezentat varianta cu facelift pentru modelul său compact A3. Faceliftul aduce un update minor vizual, dar introduce și o versiune crossover pentru modelul A3 ce poartă numele Allstreet.

La patru ani de la lansarea actualei generații a modelului A3, Audi a lansat varianta cu facelift pentru compacta premium. Faceliftul aduce un update vizual minor ce include o grilă cu design nou și un spoiler față redesenat. Modificări de design au fost operate și în partea din spate. Audi A3 este disponibil în versiune hatchback, sedan și noul crossover numit A3 Allstreet.

Audi include acum și trei nuanțe noi de culoare pentru caroserie: verde District, albastru Ascari și roșu Progressive. Jantele standard au diametrul de 17 inchi, iar opțional se pot monta jante de 18 sau 19 inchi.

O noutate absolută sunt noile blocuri optice ce permit modificarea semnăturii luminoase pentru luminile de zi. Cel de la volan poate alege între 4 variante de personalizare prin rearanjarea celor 24 de elemente pixel.

Pe lista echipamentelor apare acum un sistem de infotainment cu ecran de 10,1 inci, porturi USB-C și încărcare wireless pentru telefon. Pentru cutia de viteze automată avem acum un o nou manetă miniaturală.

Audi A3 Allstreet

În premieră, gama modelului A3 primește o nouă versiune de caroserie. Numită A3 Allstreet, aceasta este o variantă crossover a modelului hatchback. Pentru un look robust, această variantă primește elemente de protecție suplimentare, iar garda la sol este mai mare cu 30 mm. Poziția la volan este mai înaltă, iar capacitatea portbagajului este de 380 litri, identică cu cea a modelului A3 hatchback. Versiunea A3 Allstreet primește barele de plafon ca dotare standard.

Motorizări

Audi mizează în continuare pe motorizări benzină și diesel. Pentru început avem propulsorul 1,5 litri benzină mild-hybrid ce oferă 150 CP asociat cu o cutie automată DSG cu șapte raporturi. Alternativa este 2.0 TDI tot cu 150 CP și cutie automată. O variantă plug-in hybrid va fi introdusă până la sfârșitul acestui an.

Prețurile pentru Audi A3 facelift pe piața din Germania încep de la 35.650 de euro și de la 37.450 de euro pentru versiunea A3 Allstreet.

Vă recomandăm și:

Audi Q4 55 e-tron – SUV pe plus

Audi Q2 – un model electric surpriză

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ noua = 15