Audi Q6 e-tron va debuta în 18 martie

0
327

Audi a anunțat data oficială pentru debutul noului SUV electric Q6 e-tron. Noul model va fi prezentat în data de 18 martie și va oferi o alternativă electrică la actualul model Audi Q5.

Noul model SUV electric din gama Audi va fi lansat oficial în 18 martie 2024. Este un model extrem de important pentru producătorul german fiind primul model electric bazat pe noua platformă PPE, comună cu noul Porsche Macan.

Deși Audi nu a prezentat prea multe detalii tehnice despre noul model, se știu deja o serie cifre. Noul Audi Q6 e-tron va avea un portbagaj de 526 litri ce poate fi mărit la 1529 litri prin rabatarea banchetei. Va exista și un portbagaj frontal (frunk) de 64 litri.

Blocurile optice LED și stopurile vor putea afișa până la 8 semnături luminoase.

Interior nou

Interiorul va avea o abordare nouă pentru Audi cu un display curbat și panoramic de 14.5 inchi alături de un al doilea ecran de 11.9 inchi pentru instrumentele de bord. Noul model va putea fi echipat și cu head-up display cu realitate augmentată, un sistem audio Bang & Olufsen cu 22 de incinte acustice.

Audi promite o autonomie de 600 kilometri pentru noul său SUV electric, noua platformă PPE folosind o arhitectură la 800V. Vor fi posibile încărcări rapide de până la 270 kW.

Mai multe detalii despre noul Audi Q6 e-tron vom afla în 18 martie.

Vă recomandăm și:

Audi RS 6 Avant GT – Apogeul unei serii

Victorie istorică pentru Audi la Dakar 2024

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ sase = 10