Bentayga Black Edition, noua vedetă de la Bentley

0
110

Bentayga Black Edition este noua „minune” a celor de Bentley. Constructorul britanic de automobile a dezvăluit primele imagini și informații despre acest model.

Primele imagini cu Bentayga Black Edition

Constructorul britanic de automobile a dezvăluit primele imagini și informații despre noul Bentayga Black Edition. Specialiștii au remarcat faptul că este prima dată în cei 105 ani de istorie ai mărcii când celebrul logo Bentley integrează aripi de culoare neagră.

Ediția specială Bentley Bentayga Black Edition se distinge prin exteriorul său complet negru, acompaniat de șapte variante de accente contrastante în nuanțe vibrante: Mandarin, Galben Signal, Albastru Klein, Roșu Pillar Box, Ice, Verde Hyper și Beluga.

Mașina este echipată cu jante de 22 de inch și etriere vopsite în aceleași nuanțe contrastante ca și restul elementelor exterioare, iar emblema Black Edition este amplasată pe montanții D.

Bentley Bentayga Black Edition are două variante de motorizare

La interior, pasagerii sunt întâmpinați de tapițerie din piele Beluga, accente contrastante și sigla S neagră brodată pe scaune. Logo-ul Black Edition este încrustat sub suprafața lăcuită, iar ornamentele din fibră de carbon prezintă o țesătură nouă.

Noul Bentley Bentayga Black Edition este disponibil în două variante: Bentayga S Black Edition, echipată cu un motor V8 de 4.0 litri, care furnizează 550 CP și 770 Nm și poate ajunge de la 0 la 100 km/h în 4.5 secunde. În ceea ce privește Bentayga Hybrid Black Edition, modelul îmbină un propulsor V6 TFSI de 3.0 litri cu o unitate electrică, care oferă o putere totală de 456 CP. Cu această configurație, mașina atinge 100 km/h în 5.3 secunde, cu o viteză maximă de 254 km/h.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


+ unu = 5