Dacia Duster: 100.000 de exemplare vândute în Marea Britanie. GALERIE FOTO

0
110
Sursa FOTO: Dacia

Dacia Duster a ajuns la 100.000 de exemplare comercializate în Marea Britanie. Modelul a debutat pe această piață în anul 2013, iar acest SUV reprezintă 36% din vânzări.

100.000 de exemplare de Dacia Duster s-au vândut în Marea Britanie

Mașina aniversară este un Duster în nivelul de echipare Journey, finisat în nuanța Dusty Khaki și echipat cu motorizarea TCe 150, având la dispoziție o cutie automată. Gail Hill a fost surprinsă să afle că este clientul britanic cu numărul 100.000 și a primit un voucher care îi va face mai ușoare și mai puțin costisitoare călătoriile.

„Nu mă gândisem la un Duster înainte de a-l cumpăra pe primul, dar fiul meu a spus că este o mașină bună. Aveam nevoie de ceva cu un portbagaj mai mare și Duster-ul avea mult spațiu, plus că avea un preț foarte bun și părea foarte solid,” a spus Gail.

Dacia Duster a câștigat peste 20 de premii în Marea Britanie

De la lansare, Duster a câștigat peste 20 de premii în industria auto din Marea Britanie, inclusiv „Cel mai bun SUV mic”, „Cel mai bun vehicul off-road” și „Cea mai bună mașină la preț avantajos”.

„Când oamenii se gândesc la Dacia, Duster-ul este cel la care se gândesc cel mai des. Toate vehiculele noastre sunt construite pentru aventură, dar Duster-ul este cel care, poate, rezumă cel mai bine robustetea și eficacitatea mașinilor noastre și sinergia Dacia cu natura.

Duster continuă și după mulți ani să fie un favorit al clienților și să câștige premii. Cu noul model care va fi lansat în câteva luni și deja primind multe aprecieri, Duster-ul va deveni și mai bun și mai de succes”, a declarat, conform site-ului oficial, Directorul de Brand Dacia pentru Marea Britanie, Luke Broad.

Noua generație Dacia Duster va ajunge în Marea Britanie în partea a doua a acestui an, dar deja au fost înregistrate peste 12.500 de pre-comenzi.

Sursa FOTO: Dacia

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


8 × = saizeci patru