Hyundai i30 facelift: update optic pentru modelul compact

0
241

Hyundai a publicat primele imagini cu modelul compact i30 facelift. Faceliftul aduce o serie de modificări estetice pentru variantele hatchback, fastback, wagon și N Line ale modelului i30.

Modelul compact Hyundai i30 s-a dovedit a fi un succes al constructorului coreean în Europa. Lansat în 2016, aceasta a trecut deja printr-un facelift major în 2020. Pentru a menține interesul pentru acest model, Hyundai a operat acum o serie de îmbunătățiri tehnice și un upgrade optic pentru compactul i30 în toate variantele sale de caroserie.

Update vizual

Pe lista de modificări avem o nouă grilă frontală cu un design nou, spoilere redesenate și jante de 16 inchi cu design nou. Farurile și stopurile cu tehnologie LED sunt oferite cum în echiparea standard a modelului compact.

Clienții pot alege dintre 12 culori pentru caroserie, dintre care șapte sunt noi: Abyss Black Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic, Meta Blue Pearl, Cypress Green Pearl si Sailing Blue Pearl.

Interior

A fost upgradat și interiorul unde avem culori noi pentru planșa de bord și patru variante de tapițerie pentru scaune. Ecranul central cu diagonala de 4,2 inchi este disponibil acum ca echipare standard (se poate opta și pentru ecran central de 10,25 inchi), alături de 3 mufe usb-c. Modificările sunt valabile pentru toate cele trei variante de caroserie disponibile pentru i30: hatchback, fastback și wagon (break).

Nivelul de echipare N Line, cu look sportiv, primește și el o serie de îmbunătățiri.

Nu există modificări în ceea ce privește gama de propulsoare, modelul Hyundai i30 putând fi comandat cu motorizări pe benzină cu sau fără sistem mild-hybrid la 48V.

Noul Hyundai i30 facelift va intra în producție începând cu luna aprilie la uzina Nosovice din Cehia.

Vă recomandăm și:

Schimbul de generații

Hyundai Bayon facelift: modificări minore pentru SUV-ul coreean

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× 2 = optsprezece