Nissan Townstar Karaok-e

0
173

Nissan demonstrează că un van electric poate fi transformat în cam orice. De exemplu, într-un studio de karaoke!

Ipostaze diverse

Pentru acest scop se face apel la o „dubă” electrică Townstar. Asta pentru că, după cei de la Nissan, doar astfel se poate demonstra versatilitatea platformei Townstar EV, unde singura limită a unei conversii este doar imaginația deținătorului. Iar materializarea ideii au numit-o Townstar Karaok-e. Evident!

Ideea este că Van-ul a fost echipat cu o baterie de 45 kWh care îi oferă o autonomie totală WLTP de 350 km în oraș și de 260 km în ciclul combinat. Iar pentru partea muzicală, acest Townstar EV unic a fost personalizat cu un sistem de karaoke încorporat complet funcțional.

 

Dezvoltarea și designul lui Nissan Townstar Karaok-e au fost concepute având la bază două concepte: bună­starea și fericirea! Asta pentru că s-a dovedit științific că muzica și cântatul reduc stresul, cresc nivelul de dopamină și produc endorfine. Așa că Townstar Karaok-e ar fi modalitatea perfectă să se sfideze obișnuitul și să transforme orice plimbare prin oraș într-o călătorie foarte distractivă.

Interior renovat

Zona de încărcare a van-ului obișnuit a fost transformată într-un lounge de karaoke de ulti­mă oră capabil să inducă oricui… dorința de cântat! Interiorul renovat oferă acum confort maxim pasagerilor și spațiu pentru picioare asemănător unei limuzine.

Despre sistemul de sunet japonezii spun că este de ultimă generație cu subwooferul complet integrat, un afișaj de înaltă definiție de 32 de inchi și un repertoriu larg de melodii în mai multe limbi de largă circulație. Pasagerii își pot înregistra performanțele vocale pe camerele GoPro, apoi își pot personaliza și urca pe platformele sociale intro-urile și finalurile, inclusiv „delicatele” falsete nereușite folosindu-se de ecranele tactile încorporate.

Iar ca momentul „show-ului” să fie și mai captivant, panoul inerior cu LED-uri și luminile de pe acoperiș sunt sincronizate cu ritmul. Mai mult, pe acoperiș exteriorul Karaok-e are un semn atrăgător „On Air” care își schimbă culoarea luminii pe măsură ce vă mișcați în jurul vehiculului, de exemplu, garantând atenția maximă din partea pietonilor, incusiv a participanților la trafic.

Singura parte neplăcută pentru eventualii doritori de o asemenea platformă de distracție este că Nissan Townstar Karaok-e rămâne doar un concept și nu va intra în producția de serie. Însă ideea reunirii oameniilor prin cântec este cu adevărat tare.

Vă recomandăm și:

TEST: Un e-Nissan de (aproape) 400 CP

Nissan Evo Concept

Nissan Qashqai facelift: look agresiv pentru SUV-ul nipon

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


6 + sase =