Peugeot i-Cockpit cu ChatGPT

0
176

Constructorul Peugeot s-a hotărât să integreze inteligența artificială generativă ChatGPT ca serviciu pentru modelele sale de ultimă generație echipate cu navigație conectată.

Integrat în cunoscutul Peugeot i-Cockpit (o veritabilă arhitectură a interiorului unei mașini ce combină infotainmentul, designul și aspectul general) și activat prin intermediul asistentului vocal „OK Peugeot”, ChatGPT poate răspunde la orice întrebare și oferă niveluri fără precedent de servicii.

Dezvoltată de compania OpenAI, inteligența artificială generativă ChatGPT, în fapt o abreviere pentru „Chat Generative Pre-trained Transformer”, este o tehnologie de ultimă oră. Ce face? Practic, este un asistent ce poate să învețe dintr-o cantitate imensă de date și să ofere utilizatorilor săi răspunsuri detaliate, precise și concise.

Experiența AI

Pe ecranul tactil al Peugeot i-Cockpit, un text foarte asemănător „exprimării umane” este prezentat într-un mod foarte simplu și natural prin intermediul asistentului vocal de bord. Spuneți „OK PEUGEOT”, enunțați cererea dvs., iar inteligența artificială va intra în acțiune. ChatGPT este capabil să răspundă la o gamă largă de întrebări, de la simple cereri și până la enunțuri complexe, și se poate angaja fără probleme într-o conversație. De exemplu, dacă ajungeți într-un oraș îl puneți să vă indice ce monumente să vizitați, să vă spună istoria acelor locuri, iar apoi, dacă doriți, sistemul de navigație al mașinii chiar vă va ghida către aceste repere.

Dar, ChatGPT poate face mult mai mult decât să răspundă la întrebări. Copiii dvs. se plictisesc în timpul unei călătorii lungi? Cereți ChatGPT-ului să facă o „căutare” pe o temă care îi fascinează. În câteva secunde inteligența artificială le va oferi ore întregi de divertisment!

Ideea este că prin introducerea inteligenței artificiale ChatGPT în mașinile sale, PEUGEOT îmbunătățește experiența asistentului vocal făcându-l mai interactiv, mai fluid și mai intuitiv.

PEUGEOT introduce ChatGPT în i-Cockpit-ul modelelor sale de ultimă generație echipate cu navigație conectată care includ 208, 2008, 308, 308SW, 408, 508, 508 SW, E-3008, E-RIFTER, E-TRAVELLER, E-Partner, E-Expert și în curând noul E-5008.

Vă recomandăm și:

Skoda pariază pe colaborarea cu ChatGPT

Skoda Octavia facelift: design updatat și motorizări mild-hybrid

Volkswagen Golf 8 facelift: update major pentru modelul compact

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


− 4 = trei