Schimbări importante pentru Volkswagen ID.3. FOTO

0
171

Volkswagen apasă accelerația când este vorba despre mașini electrice. Celebrul producător a decis să aducă mai multe îmbunătățiri importante modelului- deja celebru- ID.3. Vorbim despre un motor mai puternic, despre o autonomie mai bună, dar și despre o încărcare mai rapidă.

Volkswagen îmbunătățește ID.3 și îl dotează cu un motor mai performant, dar și cu capacități de încărcare a bateriei mai ridicate

Specialiștii de la Volkswagen au lucrat la îmbunătățirea modelului electric ID.3, cu un accent deosebit pe versiunea Pro S. Aceasta beneficiază acum de un motor electric mai puternic și de o capacitate de încărcare mai rapidă. ID.3 Pro S a fost prezentat, iar oficialii au precizat că va avea un motor electric cu o putere de 231 CP. Asta înseamnă o creștere cu 27 CP față de varianta anterioară a ID.3.

Acest motor este standard pe piața germană, în timp ce clienții din restul Europei pot beneficia de el prin activarea opțiunii noi „Power-On-Demand”. Datorită acestui propulsor, ID.3 poate accelera de la 0 la 100 km/h în doar 7,1 secunde, fiind cu 0,8 secunde mai rapid decât varianta cu 204 CP, conform informațiilor de pe site-ul oficial.

Autonomie mai mare

Noul motor nu este doar mai puternic, ci și mai eficient din punct de vedere energetic. Autonomia maximă este de 559 de kilometri, în conformitate cu testele WLTP, cu 13 km mai mult decât înainte. Bateria de 77 kWh are acum și o funcție de pre-condiționare, care încălzește acumulatorul la temperatura optimă înainte de încărcare. Asta înseamnă o viteză de încărcare de până la 175 kW, ceea ce se traduce printr-un timp mai scurt la stație.

Modelul electric este echipat la interior cu un ecran central de 12,9 inch, care rulează un sistem de infotainment actualizat, cu meniuri simplificate. De asemenea, beneficiază acum de noul asistent vocal cu ChatGPT integrat.

În Germania, noul Volkswagen ID.3 Pro S este disponibil la un preț de pornire de 47.595 de euro.

Sursa Foto: volkswagen-newsroom.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


doi − = 1