Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet: decapotabilă cu 450 CP

0
131

Mercedes-Benz a prezentat oficial varianta performantă a modelului CLE. Sub denumirea Mercedes-AMG CLE 53 4Matic+ Cabriolet avem o decapotabilă cu patru locuri ce are sub capotă un propulsor cu șase cilindri în linie de 450 CP.

Varianta de top a modelului decapotabil Mercedes-Benz CLE este acum noul Mercedes-AMG CLE 53 4 Matic+ Cabriolet. Sub acest nume lung se regăsește cea mai performantă versiune ce utilizează propulsorul cu șase cilindri în linie de 3.0 litri ce dezvoltă 449 CP și 560 Nm.

Cu ajutorul unui sistem mild-hybrid la 48 V, modelul poate primi un boost suplimentar de 23 CP și 205 Nm în anumite situații. Puterea este transmisă către toate cele patru roți prin intermediul unei cutii de viteze automate cu 9 trepte AMG Speedshift.

Cifra pentru accelerația de la 0 la 100 km/oră este pe măsură, sprintul fiind efectuat în 4,4 secunde. Viteza maximă este limitată la 250 km/oră, dar poate crește la 270 km/oră cu pachetul opțional AMG Driver.

Mai agresiv

Designul exterior a primit o serie de modificări pentru a reflecta personalitatea sportivă a noului model. Grila frontală este specifică, iar aripile laterale sunt mai late. Avem blocuri optice LED atât pentru faruri cât și stopuri, plus un eleron discret și difuzor aerodinamic integrat în spoilerul spate. Pentru un plus de imagine, CLE 53 AMG rulează pe jante de 19 inchi în echiparea standard sau 20 inchi, opțional.

În echiparea standard avem suspensia AMG Ride Control cu trei moduri de setare: Comfort, Sport și Sport+. Direcția este integrală și este oferită în standard. Noul Mercedes-AMG CLE 53 Cabriolet mai beneficiază și de tehnologiile Airscarf și Aircap. Airscarf suflă aer cald în zona gâtului pentru ocupanții locurilor față, în timp ce sistemul Aircap redirecționează fluxul de aer deasupra zonei plafonului.

Plafonul textil poate fi acționat până la viteze de 60 km/oră, iar un ciclu complet de decapotare durează 20 de secunde.

Vă recomandăm și:

Mercedes-Benz GLB: Mai bun

Mercedes-AMG C 43 4MATIC: Microelectrificarea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


× doi = 14