Un nou centru Porsche va fi deschis la Cluj-Napoca

0
151

Porsche pregătește deschiderea celui de-al doilea showroom în România, la Cluj. Investiția include și un service, finalizarea construcției fiind planificată pentru anul viitor.

Marca Porsche va avea un al doilea showroom în România, după cel de la București. Noul Centru Porsche va fi deschis anul viitor la Cluj-Napoca, lângă aeroport. Spațiul va include atât un showroom, cât și un atelier de service. În prezent, proiectul arhitectural al noului spațiu este aprobat, iar construcția se află în stadiul de autorizare.

Porsche Center Cluj-Napoca

”Pentru marca Porsche, această investiție de la Cluj este una strategică, în conformitate cu planurile noastre de dezvoltare și sustenabilitate în România și în regiune”, spune Alin Tapalagă, Director General al Porsche Inter Auto România. ”Ca Importator Porsche în România, am împlinit anul trecut 25 de ani pe piața locală, Centrul Porsche București a împlinit 10 ani, deținem și un service autorizat în Timișoara, astfel că am considerat oportun momentul deschiderii unui al doilea Centru Porsche în țară, într-o zonă în care marca este foarte apreciată și așteptată de clienții noștri. Noul spațiu va conține atât un showroom de prezentare, cât și un nou atelier de service. Construită la cele mai înalte standarde, clădirea va fi una verde, durabilă, investiția fiind aliniată la standardele noastre de reducere a emisiilor și conservare a resurselor naturale, atât prin procesul de producție și prin hibridizarea și electrificarea gamei de automobile, cât și prin construirea unor showroom-uri eco-friendly.”

Construcția noului spațiu va fi demarată în acest an, imediat după primirea tuturor aprobărilor de construcție necesare. Finalizarea construcției este planificată pentru anul 2025.

Noul Centrul Porsche Cluj va avea un showroom de prezentare de aproximativ 600 mp și un service autorizat Porsche, care va avea o suprafață de 870 mp. Spațiul va beneficia de toate facilitățile moderne și construcția va fi realizată pe baza noii identități corporative a Porsche AG.

Vă recomandăm și:

Primul Porsche 911 electrificat va fi lansat în 28 mai

Porsche Taycan facelift a sosit oficial în România

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


cinci − 2 =