Bentley la Good…woof!

0
161

Bentley se reîntoarce la Festivalul Goodwood destinat câinilor. Este al treilea an consecutiv de când constructorul englez este partenerul auto al evenimentului.

De fapt, conform tematicii, festivalul se numește Goodwoof și va avea loc în weekendul următor (18-19 mai) la Goodwood Estate. În calitate de partener auto Bentley va pune la dispoziție o flotă de SUV-uri Bentayga care vor transporta patrupedele și stăpânii lor, de-a lungul întregului eveniment, pe gazonul moșiei Goodwood din Duke of Richmond.

Goodwoof reunește iubitorii de câini din întreaga lume timp un weekend pentru diverse activități, inclusiv competiții de talie mondială pentru sportivi canini de top, fiind un cadru potrivit pentru ateliere de wellness (de la nutriție, la „beauty”, inclusiv SPA) dedicate și de discuții cu experți în comportament canin și dresaj, inclusiv în medicină veterinară.

Evenimentul va purta egida Anul Labradorului unde sute de reprezentanți ai rasei vor ajunge în centrul scenei de gazon pentru parada principală. Evident, vor fi multe întâlniri cu tematică specifică labradorilor pe tot parcursul zilei. Fiecare participant va fi condus de un Bentley care îl va ghida de-a lungul traseului și, zic organizatorii, ca să se asigure că „toate cozile se vor mișca în direcția corectă”. Și apropos, ediția trecută s-a numit Anul Pudelului…

Bentley va dezvălui, de asemenea, o cabină foto unică, concepută în colaborare cu brandul de echipamente de lux pentru animale de companie, Mungo & Maud. Existând destule subiecte de „inspirație” canină, Bentayga va fi transformată creativ, cu ajutorul unei selecții de accesorii , într-un decor perfect pentru orice cățel model ce va fi fotografiat. Toți banii strânși vor merge către Jai Dog Rescue – sponsorul caritabil al Goodwoof pentru 2024.

Iar ca noutate va avea loc o probă specială dedicată câinilor ciobănești în care un Bentley Bentayga va juca rolul de păstor. 

Vă recomandăm și:     

Bentley Batur Convertible – Al treilea pas

Noul Bentley Bentayga Apex Edition: ediție limitată. FOTO

Bentley Bentayga – Fetele Bentley

 

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


4 × = saisprezece