McLaren Automotive – Simulator de mișcare

0
234

McLaren Automotive a apelat la Dynisma, o companie lider în tehnologia de simulare a mișcării din Marea Britanie, pentru un simulator de conducere de ultimă generație cu care să folosească programele avansate de dezvoltare a vehiculelor.

Parteneriatul îi permite constructorului englez de super-mașini să maximizeze fiecare beneficiu al tehnologiei Dynisma Motion Generators (DMG) de ultimă oră. Aceasta îi va permite lui McLaren Automotive să dezvolte practic noi supermașini într-o serie de domenii cheie, inclusiv dinamica și aerodinamica vehiculului, sistemele de propulsie, vibrația și duritatea zgomotului (NVH), sistemele de control și interfața om-mașină (HMI), experiența utilizatorului (UX) și ergonomia.

Folosind experiența ultra-realistă oferită de simulatoarele Dynisma, constructorul engelz de de supercar-uri poate reduce nevoia de prototipuri fizice, permițând în același timp desfășurarea unui număr extins de teste și proiecte paralele într-un mediu eficient, repetabil, durabil și sigur. Accelerarea implementării vehiculelor prototip oferă echipelor de ingineri mai mult timp pentru perfecționarea unui vehicul nou, accelerând în același timp procesul de dezvoltare.

„Suntem foarte încântați să anunțăm că lucrăm cu Dynisma ca partener oficial al simulatorului de mișcare. Valorificarea tehnologiei lor DMG™ ne permite să ne îmbunătățim semnificativ dezvoltarea timpurie a performanței și să creștem și mai mult fiorul emoțional de a conduce un McLaren” declara cu această ocazie Emmanuele Raveglia, Vehicle Line Executive Director, McLaren Automotive.

„Generatoarele noastre de mișcare Dynisma aduc o abordare total revoluționară a dezvoltării mașinilor, permițând o corelație aproape perfectă între testare și viața reală – caracteristici inovatoare de care se bucură deja producătorii de automobile din întreaga lume prin furnizarea de mai multe simulatoare până în prezent. În calitate de partener oficial al simulatorului de mișcare al McLaren, vom avea o relație deosebit de strânsă și așteptăm cu nerăbdare să sprijinim McLaren, deoarece maximizează tehnologiile noastre de vârf la nivel mondial în dezvoltarea supermașinilor sale de înaltă performanță de generație următoare, permițându-i să ofere cel mai palpitant condus și experiențe imaginabile”, completa la rândul său Ash Warne, CEO, Dynisma.

Vă recomandăm și:

McLaren Artura Spider – Experiențe în aer liber

McLaren P1: Hypercarul original

LEGO și McLaren

McLaren M50 Artura: King Artura

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


5 + = doisprezece